U bevindt zich hier : Produkten > Nouveautés > Ichi Food

Ichi Food

Ichi Food

SILK

Silk zorgt voor de enzymen en voedingsstoffen die essentieel zijn bij een optimale voeding. De gevriesdroogde poppen van zijderupsen zijn een natuurlijke bron van eiwitten en vetstoffen en zijn onontbeerlijke voor een goede groei en een verhoogde weerstand. De enzymen en natuurlijke voedingsstoffen laten het parelwit van de huid schitteren als nooit tevoren.

GAMMARUS

Vlokreeftjes zijn als snoepjes voor de kois. De grootte van deze schaaldieren is op maat van jonge vissen, zodat zelfs de allerkleinsten in uw vijver ervan zullen smullen. De garnaaltjes zijn natuurlijk zeer rijk aan eiwitten en mineralen en zijn dus ideaal voor een goede groei. De hoge concentratie caroteen zal de warme kleuren zoals rood en geel stimuleren.

MOLITOR

Meeltorren (Tenebrio Molitor) zijn voor kois een ware lekkernij. Deze larven zijn van nature rijk aan eiwitten en vetstoffen en helpen uw vissen aan te dikken. Aangezien de «body» van een koi het belangrijkste kenmerk is om de schoonheid ervan te beoordelen, zullen alle bewoners van uw vijver zich dankzij deze voedingsstof ten volle kunnen ontwikkelen.

GRILLONS

Zoals de meeste insecten hebben ook veenmollen een hoog eiwitgehalte. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en vetzuren zoals omega 3. Ze bevatten maar weinig vet.

BABY

Pootvissen zijn te klein om op hun eentje voedsel te zoeken. Mocht u het geluk hebben dat een voortplanting resulteert in de aanwezigheid van jonge visjes in uw vijver, vergeet dan niet om hen vier tot vijf keer per dag te voeden. De samenstelling van de microkorrels is speciaal uitgedacht voor jonge kois en vormt een evenwichtige combinatie van eiwitten en vetstoffen met veel vitaminen en mineralen die met oligo-elementen zijn verrijkt. De korrelgrootte is aangepast aan de lichaamsbouw van visjes van 3 tot 7 cm. Met Ichi Food Baby kunt u alle pootvissen op een uniforme manier voeden en zo groeivariaties beperken. De formule ervan is gericht op een goede ontwikkeling van het metabolisme en stimuleert het welzijn en de kwaliteiten van uw toekomstige kois. Het dagelijkse dieet van koivissen varieert naargelang hun leeftijd. In het begin van hun leven zijn het hoofdzakelijk vleeseters daarna evolueren ze steeds meer tot omnivoren met herbivoreneigingen. Het ganse Ichi Food-gamma, van Baby tot Jumbo, is hier perfect aan aangepast.


ReferentieArtikel
ICFBAB101B  ICHI FOOD Baby 1.2 mm 0.1 Kg
ICFGAM001B  ICHI FOOD Gammarus 1L
ICFGRI001B  ICHI FOOD Grillons 1L
ICFMOL001B  ICHI FOOD Molitor 1L
ICFSLK001B  ICHI FOOD Silk 350 g (ong 1L)


ONTDEK
Aquatic Science producten

De expert-netwerk
Vind een
verdelerBekijk enkele van de
mooiste verwezenlijkingen
van onze partners.